top of page
1555610311_edited.jpg

Betontegels

Betontegels

Wij verkopen betontegels in alle soorten, kleuren en maten.

Betontegels staan voor een strak, simpel en tijdloos design. Onze tegels zijn gemaakt uit door duurzame productie en zijn van hoge kwaliteit. Betonsteen is uitermate geschikt voor het aanleggen van uw terras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden. Zo zijn onze betontegels ook goed te combineren met andere tuintegels, zoals onze abbeystones.

 

Door de vele mogelijkheden van betonsteen zijn er heel veel verschillende vormen en kleuren. Daarnaast is het economisch heel voordelig want de prijs-kwaliteit verhouding van beton is zeer goed. Ze zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk makkelijk zelf te leggen.

1510831760.jpg
1555610463.jpg

Vrijwel ieder kleurtype is mogelijk. Zo bieden wij u betontegels in antraciet, zandgeel, zilver, zalmgeel, sahara en verona. Daarnaast kunt u kiezen tussen de verschillende bewerkingen van betonsteen. Wij hebben verschillende lijnen betontegels. Kiest u voor een gecoate tegel, een soft comfort tegel, een uitgewassen tegel of toch voor een naturel tegel?

 

De voordelen van betontegels van Excluton zijn onder andere dat ze onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig en kleurondersteunend zijn.

Naast stenen, muurelementen en tegels bieden wij ook nog stapelblokken, bloembakken of traptreden aan van betonsteen. Eigenlijk zou u bijna elk onderdeel van uw tuin kunnen opbouwen met betonsteen. 

 

U kunt zo uw terras van betontegels combineren met een muur of trap van betonsteen. Gebruikt u betontegels voor de oprit? Let er dan wel op dat de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze. 

Betonsteen is gemaakt van de combinatie zand, cement, grind, water en vaak een natuurlijke kleurstof. Het mooie van betonsteen is dat u het op heel veel verschillende manieren kunt bewerken. Letterlijk iedere betonsteen is anders en krijgt daardoor zijn eigen sfeer.

 

U kunt bijvoorbeeld een betontegel slijpen waardoor deze wat gladder wordt. Het oogt daardoor niet zo ruw en zorgt voor een strakke uitstraling. Betontegels kunnen ook geborsteld worden. Hierdoor wordt de steen een stuk zachter waardoor het lekkerder loopt op blote voeten.

 

Er zijn verschillende bewerkingstechnieken zoals wassen of stralen. Alle bewerkingen geven de steen een unieke uitstraling. Deze “afwerkingen” zorgen er voor dat betontegels voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Het is maar net wat u mooi vindt!

1567594062.jpg
bottom of page