top of page
Header afbeelding plantenbakken

Gazon aanleggen in regio Oss

Wilt u een frisgroen gazon laten aanleggen rondom uw huis in de omgeving van Oss of elders in Brabant? Het team van Bricks Kantsingel Sierbestrating zorgt er met hun groene vingers voor dat u snel geniet van uw nieuwe gazon. Ook als u meer houdt van praktisch kunstgras, leggen wij dit voor u. Een meer onderhoudsvriendelijke optie bestaat niet!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

✔ Showtuin 24/7 bereikbaar

✔ Tuinaanleg op maat

✔ Alles onder een dak

6000073-bb-ardenner-grijs-16-25-mm1.jpg

Laat uw gazon aanleggen door ons bedrijf uit het Brabantse Oss

 

Vandaag de dag kiezen veel mensen ervoor om hun tuin te verharden en volledig te bestraten met klinkers of stenen, in plaats van deels. Dit is praktisch wat onderhoud betreft, maar niet goed voor de afvoer van regenwater en ook niet altijd bevorderlijk voor de uitstraling van uw tuin. Met het leggen van graszoden in een deel van de tuin brengt u op een eenvoudige manier kleur aan, en wordt overtollig regenwater optimaal afgevoerd – ook door kunstgras. Wanneer u in regio Oss of elders in Noord-Brabant woont en op zoek bent naar een bedrijf voor het aanleggen van uw gazon, schieten wij u graag te hulp. Om uw groene tuin in de hete zomers groen te houden, kunt u tevens bij ons terecht voor uw tuinberegening.

Neem contact met ons op voor een nieuw gazon

 

Bent u er al uit of u kunstgras of een echt gazon wilt laten aanleggen in uw tuin in regio Oss? We horen graag hoe we u kunnen helpen. Aarzel niet om contact op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Stuur een e-mail naar info@kantsingelsierbestrating.nl of bereik ons telefonisch via 0412 - 74 53 99.

bottom of page