top of page
Header afbeelding plantenbakken

Graszoden laten leggen in Oss en omgeving

Wilt u graszoden laten leggen in regio Oss? Dat laat u vol vertrouwen over aan ons vakkundige team. Wij zorgen ervoor dat uw tuin binnen een mum van tijd voorzien is van frisgroen gras. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar graszoden of juist kunstgras wilt laten leggen, en of u een hele grote of een kleine tuin heeft. Bricks Kantsingel Sierbestrating uit Oss neemt u het werk met plezier uit handen zodat u snel van uw nieuwe gras geniet.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

✔ Showtuin 24/7 bereikbaar

✔ Tuinaanleg op maat

✔ Alles onder een dak

Visualisatie kleine tuin met gras

Graszoden of kunstgras laten leggen door ons bedrijf uit Oss

 

Graszoden kunt u het beste leggen aan het begin van het groeiseizoen. Wanneer er sprake is van warm weer, kan dat al vanaf de maand maart. Wanneer u in de zomer gras legt, is het belangrijk om dit om een bewolkte dag te doen en na het leggen goed te sproeien. Wanneer de grond heel droog is of als er juist vorst is, kunt u beter nog even wachten met het aanleggen van een gazon. De medewerkers van Bricks Kantsingel Sierbestrating uit Oss adviseren u graag over het leggen van graszoden. Of het nu om de aanschaf van echt gras of kunstgras gaat, en/of over de eventuele aanleg hiervan: u rekent op ons!

Heeft uw gehele tuin een opknapbeurt nodig?

 

Wilt u niet alleen graszoden of kunstgras laten leggen in uw tuin in regio Oss, maar ook nieuwe keramische tegels? Dat kan. Ook voor een gehele tuinaanleg en de aanschaf van materialen voorzien wij u van gedegen advies. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld verschillende soorten tuinverlichting van hoogwaardige kwaliteit, die allemaal eenvoudig te installeren zijn. Om uw bloemperken te decoreren of wandelpaden te benadrukken, kiest u uit ons ruime assortiment grind. Bezoek onze showtuin om uitgebreid inspiratie op te doen.

Visualisatie graszoden leggen Oss

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

 

Bent u er al uit of u kunstgras of graszoden wilt laten leggen in uw tuin in de omgeving van Oss of elders in Noord-Brabant? Contacteer ons dan om de opties te bespreken. Ook als u nog vragen heeft voor ons of als u advies nodig heeft, horen we graag van u. Bel ons via 0412 - 74 53 99 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@kantsingelsierbestrating.nl.

bottom of page