top of page
1506064535.jpg

Keramische tegels kopen in Oss

Bij ons kunt u terecht om de mooiste keramische tegels de kopen voor uw tuin in regio Oss. Wij hebben keramische tuintegels in vele soorten, maten en kleuren leverbaar, zo is er voor elke wens een geschikte tegel. Onze tegels worden middels geavanceerde technieken uit materialen van zeer hoge kwaliteit en met het oog op duurzaamheid geproduceerd. Ze zijn uiterst geschikt voor vele toepassingen in uw tuin. Of u nu een terras, looppad of siervlak wilt aanleggen, bij Bricks Kantsingel Sierbestrating in Oss kunt u zonder twijfel de juiste keramische tegels kopen.

Verschillende maten keramische tegels kopen bij ons bedrijf in Oss

De keramische tegels die u bij ons bedrijf in Oss kunt kopen zijn verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten. U heeft de keuze uit twee productgroepen: de Kera Twice (60x60x5 cm en 45x90x5.8 cm) en de Kera Full Body (60x60x3 cm, 45x90x3 cm en 90x90x3 cm). De tegels zijn van hoge kwaliteit en worden duurzaam geproduceerd. Voor de productie worden alleen hoogwaardige en kleurechte grondstoffen uit Italië gebruikt en er worden geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de tegels hun natuurlijke tint behouden.

1600939487.jpg
1532073025.jpg

De voordelen van onze tegels

Daarbij bieden de keramische tegels die u in onze showtuin in Oss kunt bekijken en kopen vele voordelen. Ze zijn geproduceerd met kleur-ondersteunende materialen, die het ontkleuringsproces vertragen. Hierdoor zijn de tegels zeer kleurvast. Onze keramische tegels zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Door een nabehandeling en een verdichting neemt de toplaag van de tegels minder vocht en vuil op. Tevens zijn ze krasvast en weerbestendig, dus ook zeer geschikt als terrastegels. Door deze eigenschappen heeft u jarenlang plezier van uw tegels.

Kies de tegel die bij uw wensen past

Wij bieden u diverse productgroepen met ieder hun eigen voordelen. Zo is de Kera Twice een betontegel met een keramische laag. Dit zorgt voor makkelijkere verwerking, terwijl u de voordelen van de tegels behoudt. Voor op het balkon kunt u speciale lichtgewicht keramische tegels kopen, ook deze bekijkt u in onze showtuin in Oss. Als u hulp nodig heeft bij de aanleg van uw tuin of het leggen van tegels, staan wij voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Denkt u eraan om uw tuin in regio Oss aan te pakken en wilt u keramische tegels kopen? Dat kan bij ons, en wij leggen ze eventueel ook voor u! Handig, toch? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@kantsingelsierbestrating.nl of bel ons via 0412 - 74 53 99.

1513266062.jpg
1532072893.jpg
bottom of page