top of page
1000924-60plus-30x60x6-naturel-lucca3_ed

Klinkers en stenen kopen in Oss

Met de betonklinkers en andere klinkers en stenen die u kunt kopen bij Bricks Kantsingel Sierbestrating in Oss, legt u de mooiste terrassen, paden en opritten aan. Dankzij ons grote assortiment vindt u altijd een klinker of steen die bij uw wensen past. Zo creëert u eenvoudig de gewenste sfeer in uw tuin. Omdat wij tuinbestrating van hoogwaardige kwaliteit verkopen, geniet u jarenlang van het resultaat.

Veelzijdige betonklinkers, andere klinkers en stenen kopen kan bij ons bedrijf in Oss

Door de ruime keuze uit allerlei soorten en maten brengt u met onze klinkers en Abbeystones elk tuinontwerp op een unieke manier tot leven. De betonklinkers en andere klinkers en stenen die u bij ons in Oss kunt kopen, zijn voor al uw tuinbestrating te gebruiken. Door de hoge kwaliteit bestraat u er ook oppervlaktes in de openbare ruimte mee. Wanneer u hulp nodig heeft bij het bestraten van uw oprit, voor- of achtertuin, staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar.

1000064-abbeystones-waalformaat-antracie
6beec970-99be-4edc-97e8-c1c7f24cab54.JPG

Bezoek onze showtuin en bewonder alle opties in het echt

Kom eens langs in onze showtuin in Oss om alle betonklinkers, gebakken klinkers, Abbeystones en nog veel meer stenen die u kunt kopen te bezichtigen. U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar! Zo doet u in het gezellige Oss uitgebreid inspiratie op tussen alle soorten betonklinkers, stenen en andere klinkers voordat u tot kopen overgaat. Door onze grote voorraad zijn veel denkbare kleuren, vormen en maten direct leverbaar. Neigt u meer naar keramische tegels voor uw tuin? Ook hiervan vindt u vele verschillende types in onze showtuin. U rekent tevens op ons voor het aanleggen van beton- of muurelementen, bijvoorbeeld voor het creëren van plantenbakken die perfect passen bij uw klinkers.

Laat ons uw nieuwe klinkers leggen

Bezoek onze showtuin en kies de klinkers die het beste bij de sfeer en uitstraling van uw tuin passen. Laat het ons gerust weten als u onze hulp nodig heeft bij het bestraten in regio Oss, of als u voor het kopen nog meer wilt weten over onze betonklinkers, klinkers en stenen. U bereikt ons telefonisch via 0412 - 74 53 99, of stuur een e-mail naar info@kantsingelsierbestrating.nl.

tuin-met-romanos.jpg
1000126-abbeystones-20x30x6-zomerbont.jp
bottom of page