top of page
Header afbeelding plantenbakken

Opritbestrating in het Brabantse Oss en elders

Het werk van uw opritbestrating neemt Bricks Kantsingel Sierbestrating uit Oss u graag uit handen. Kies de bestrating die past bij uw huis en tuin en laat ons u het werk uit handen nemen. Met de hulp van ons team bent u verzekerd van een sterk staaltje vakwerk! U zult zonder twijfel jarenlang van uw nieuwe oprit genieten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

✔ Showtuin 24/7 bereikbaar

✔ Tuinaanleg op maat

✔ Alles onder een dak

large_1497865530.jpg

Een ruim aanbod aan steensoorten voor uw opritbestrating vindt u bij ons in Oss

 

Maak een keuze uit vele verschillende soorten klinkers en stenen voor uw nieuwe oprit. Wij hebben tevens prachtige keramische tegels in ons assortiment die geschikt zijn voor uw opritbestrating in Oss en omstreken. Ook als u niet in de omgeving van Oss woont, nemen wij u het werk met plezier uit handen, zodat u snel geniet van uw nieuwe bestrating. Niet alleen het aanleggen van bestrating is mogelijk, u kunt ook gaan voor grind in een kleur naar keuze, of maak een unieke kleurenmix door twee soorten te combineren. Bekijk ons aanbod in onze ruime showtuin en kom erachter welke kleuren u het meest aanspreken.

Wilt u meer informatie? Laat het ons weten!

 

Denkt er erover na om uw opritbestrating in regio Oss aan een gespecialiseerd bedrijf over te laten, en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet om ons te contacteren. Bel ons via 0412 - 74 53 99 of stuur een e-mail naar info@kantsingelsierbestrating.nl, wij vertellen u graag meer.

bottom of page