top of page
large_1497866145_edited.jpg

Over ons

Wij zijn Sierbestrating de kantsingel in Oss
thumbnail_Image.jpg

Wij zijn Sierbestrating de Kantsingel in Oss.

 

Sinds 2021 hét bedrijf om u te laten adviseren en begeleiden in de wereld van sierbestrating en alles wat daarbij komt kijken.

Er zit voor meer dan 25 jaar aan ervaring in ons bedrijf en daardoor kunnen wij op elke vraag een gedegen advies geven.

Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte tuin of oprit. Zo kunt u bij ons terecht voor alle soorten bestrating.

Denk hierbij aan betontegels, keramische tegels, beton klinkers en gebakken klinkers, natuursteen, beton en muur elementen, grind, split & zand.

 

Daarnaast verkopen wij ook andere producten zoals kunstgras, verlichting, afwatering / drainage, verwerkingsmaterialen zoals voegmiddel en kit, maar ook schoonmaak materialen voor in uw tuin zoals algenreiniger.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom en showtuin. Zo zijn wij ook Excluton VR Experience Dealer en kunt u bij ons door middel van 3D techniek de perfecte tuin samenstellen. Naast het samenstellen kunt u ook door de tuin heen lopen en echt het gevoel van de tuin krijgen.

Wanneer u heeft gevonden wat u zoekt, kunt u de spullen afhalen of wij komen het bezorgen. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad staan en daardoor is een snelle levering vaak mogelijk. 

U kunt de producten door een stratenmaker of hovenier uit eigen keuze laten leggen. Wanneer u dit niet heeft kunnen wij u hierin adviseren. Wij hebben in de loop der jaren een vaste kring opgebouwd die net als ons voor service en kwaliteit staan.

Dit is puur extra service, wij adviseren en begeleiden hierin.

thumbnail_Image (1).jpg
20210212_20.jpg
bottom of page