top of page
1473153737_edited.jpg

Grind kopen bij ons bedrijf in Oss

Wilt u grind kopen voor uw tuin in de omgeving van Oss? Bij Bricks Kantsingel Sierbestrating vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten grind. Hiermee creëert u de mooiste oppervlaktes in uw tuin, zoals een prachtig terras, een looppad of een mooi siervlak. Grind is een product dat past in elk tuinontwerp en bij iedere unieke sfeer die u in uw tuin wilt creëren. Wij bieden u een breed aanbod grind, split en zand voor het bestraten, opvullen en ophogen van uw oppervlak.

Naast grind kunt u ook split kopen bij ons in Oss

Grind heeft een ronde structuur, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor scherpe randjes als u eroverheen loopt. Deze bodembedekking is zeer geschikt voor een terras of een pad door uw tuin. Split heeft meer hoekige vormen, waardoor het minder beweegt als het eenmaal gelegd is en er veel overheen gereden of gelopen wordt. Dat maakt ook deze steensoort perfect voor de aanleg van een oprit of pad naar uw schuur. Uw favoriete soort grind of split kunt u kopen in het Noord-Brabantse Oss.

6000073-bb-ardenner-grijs-16-25-mm1.jpg
6000028-beach-pebbles-4-6-cm2.jpg

Grind en split als kleurrijk decoratiemateriaal

In ons grote assortiment grind en split vindt u altijd een kleur of tint die aansluit bij uw wensen en de rest van uw tuin. Ook een mix van meerdere kleuren grind kopen is mogelijk bij Bricks Kantsingel Sierbestrating in Oss, zodat u een uniek resultaat creëert en voor mooie contrasten in uw tuin zorgt. U gebruikt beide producten tevens als decoratiemateriaal, bijvoorbeeld als opvulling van uw bloemborder of als apart siervlak tussen uw beplanting. Voor dit doel hebben we ook boomschors, schelpen en beach pebbles in ons assortiment.

Ook voor verschillende soorten zand rekent u op ons

U kunt bij ons in Oss niet alleen veel verschillende soorten grind en split kopen, maar ook allerlei soorten zand. We hebben alles wat u nodig heeft: van bestratingszand tot metselzand. Funderingszand gebruikt u als ondergrond bij tegels, bij stenen en klinkers. Met dit zand zorgt u niet alleen voor een gelijk oppervlak, maar beschermt u meteen uw oppervlak tegen verzakking of bevriezing. U rekent tevens op ons voor het vakkundig bestraten van uw tuin.

Inspiratie opdoen in onze showtuin

In onze showtuin bekijkt u ons aanbod rustig en doet u uitgebreid inspiratie op. Bekijk de verschillende soorten en kleuren grind en ontvang advies over welk type u het beste kunt kopen voor uw tuin in regio Oss of elders. Doe in onze tuin ook inspiratie op voor nieuwe tuinverlichting! Onze showtuin is 24/7 geopend, tijdens onze openingstijden kunt u er terecht voor advies van onze medewerkers. Buiten openingstijden zijn we op afspraak geopend.

Neem bij vragen contact met ons op

Of u nu een terras, looppad of siervlak wilt aanleggen met grind of split, een oppervlak wilt ophogen of voegzand wilt kopen, bij ons in Oss vindt u altijd het perfecte product voor het mooiste resultaat. Woont u in regio Oss en heeft u interesse in het kopen van grind, of heeft u vragen over de mogelijkheden of over door ons gerealiseerde projecten? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0412 - 74 53 99 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@kantsingelsierbestrating.nl.

6000170-carrara-split-9-12.jpg
tuin-met-basalt3.jpg
1600938316.jpg
bottom of page