top of page
Header afbeelding plantenbakken

Een installatie voor tuinberegening kopen in Oss

U vindt verschillende opties voor tuinberegening in het aanbod van Bricks Kantsingel Sierbestrating uit Oss. Het veranderende klimaat brengt steeds vaker extreme hitte met zich mee. Het is van groot belang voor het groen in uw tuin om op de juiste tijden te sproeien. Met een installatie voor tuinberegening van ons bedrijf uit Oss is dat een fluitje van een cent.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

✔ Showtuin 24/7 bereikbaar

✔ Tuinaanleg op maat

✔ Alles onder een dak

Visualisatie kleine tuin met gras

Naast benodigdheden voor tuinberegening biedt ons bedrijf uit Oss nog veel meer

 

Als u een prachtig groen gazon in uw tuin heeft, is het in de zomer een vereiste om voldoende te sproeien, zodat het gras ook groen blijft. Dit kan natuurlijk met de hand, maar een installatie voor tuinberegening – die u bij ons in Oss kunt kopen – is ook zeer praktisch. Als u een dag of langer weg bent van huis, hoeft de buurvrouw niet te komen om uw planten water te geven. Misschien bent u ook op zoek naar passende tuintegels om uw achtertuin te laten bestraten? Wie weet heeft uw oprit een opknapbeurt nodig. Ook daarvoor rekent u op onze medewerkers: ons veelzijdige bedrijf is van vele markten thuis. Bezoek onze showtuin om meer informatie te ontvangen en tegelijk inspiratie op te doen voor uw tuin en de ruimte rondom uw huis.

Laat u informeren over ons aanbod

 

Wilt u meer weten over de opties voor tuinberegening die ons bedrijf uit Oss aanbiedt? Of bent u benieuwd geworden naar onze andere producten en diensten, zoals het leggen van bestrating? We horen graag van u, dus aarzel niet om contact op te nemen. Stuur een e-mail met uw vraag of verzoek naar info@kantsingelsierbestrating.nl of bel via 0412 - 74 53 99. Onze enthousiaste medewerkers gaan graag met u in gesprek.

bottom of page