top of page
Header afbeelding plantenbakken

Prachtige tuintegels kopen in Oss

Allerlei verschillende soorten en maten tuintegels kunt u kopen bij Bricks Kantsingel Sierbestrating in Oss. Er zit zonder twijfel een tegel bij die perfect bij de uitstraling van uw tuin past. Sommige soorten zijn zelfs als bestrating voor uw oprit te gebruiken. Als u het wilt, leggen wij de nieuwe tegels met alle plezier voor u!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

✔ Showtuin 24/7 bereikbaar

✔ Tuinaanleg op maat

✔ Alles onder een dak

1531216352.jpg

Tuintegels bekijken en kopen doet u bij ons in Oss

 

Doe uitgebreid inspiratie op in onze showtuin en bekijk ons aanbod aan keramische tegels en andere bestratingsmogelijkheden voor uw voor- of achtertuin. Wij bieden hoge kwaliteit tuintegels in allerlei soorten en maten aan. Bij ons in Oss kunt u dus vast en zeker tuintegels kopen die bij de gewenste sfeer in uw tuin passen.

De mogelijkheden zijn zeer veelzijdig

 

U kunt bij ons bedrijf in Oss niet enkel tuintegels kopen. We creëren ook prachtige betonelementen die bij uw tegels passen, en bijvoorbeeld als bloembak te gebruiken zijn. Wij zijn tevens uw specialist voor het aanleggen van uw volledige tuin, van gras tot terras. Dat frisgroene gras moet in de hete zomermaanden natuurlijk goed verzorgd en van water voorzien worden: ook voor uw benodigdheden voor tuinberegening vertrouwt u op ons, zodat uw gras er zelfs gedurende de heetste zomerdagen prachtig groen bij ligt.

large_1510832385.jpg

Laat de tuintegels van uw dromen door ons leggen

 

Wanneer u besloten heeft welke tuintegels u wilt kopen, leggen wij deze graag voor u in Oss en omstreken. Als u iets verder weg woont, is dat geen enkel probleem. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten leggen van uw tegels. Weet u nog niet zeker welke soort tegels het beste in uw tuin passen en heeft u advies nodig? Stuur een e-mail naar info@kantsingelsierbestrating.nl of bel ons via 0412 - 74 53 99.

bottom of page