top of page
luxform%203_edited.jpg

De mooiste tuinverlichting kopen doet u bij ons

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf om nieuwe tuinverlichting van hoge kwaliteit te kopen in de omgeving van Oss, rekent u op ons. Misschien bent u op zoek naar goede verlichting voor rondom uw huis, wilt u een wandelpad door uw tuin verlichten of zoekt u lampen om onder uw overkapping te plaatsen. In ons uitgebreide assortiment vindt u de verlichting die aan uw wensen voldoet.

Tuinverlichting van Luxvorm kopen doet u bij ons in het Brabantse Oss

Bricks Kantsingel Sierbestrating is dealer van Luxform 12V laag voltage verlichting. Deze verlichtingssoort biedt alle soorten verlichting in uw tuin. De lage spanning maakt het systeem absoluut veilig voor kinderen en (gravende) dieren. Met het ongekend eenvoudige en veilige ‘Easy Twist’ aansluitsysteem is het aansluiten van tuinverlichting kinderlijk eenvoudig. De veilige zwakstroomkabel wordt bovengronds of direct onder de oppervlakte gelegd. Sleuven graven hoeft dus niet, en u heeft verder geen gereedschap nodig bij het aanleggen. Luxvorm-tuinverlichting van uw keuze kopen doet u bij ons tuinbedrijf in Oss. Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van uw tuin inclusief verlichting? Wij helpen u graag.

luxform 2.png
luxform 1 (3).png

Alle denkbare verlichting is mogelijk

We hebben verschillende grondspots, inbouwspotjes, wandlampen, schijnwerpers, staande lampen en nog veel meer op voorraad. Ons 12V-systeem is tijdens de tuinverbouwing of erna zeer gemakkelijk in te bouwen. Met onze tuinverlichting geniet u ook ’s avonds van uw tuin! Voor meer informatie en inspiratie voor het kopen van tuinverlichting bent u van harte welkom in onze showtuin in Oss. Daar doet u tevens inspiratie op voor uw nieuwe tuintegels en andere producten.

Informeer naar de mogelijkheden

Woont u in de omgeving van Oss en wilt u de perfecte tuinverlichting kopen voor uw tuin? Bezoek dan onze showtuin of informeer naar de mogelijkheden. Ons team staat voor u klaar, twijfel niet om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail met uw vraag naar info@kantsingelsierbestrating.nl of bel ons via 0412 - 74 53 99.

luxform 4.png
luxform 5.png
bottom of page